Het is momenteel bouwverlof. Plan hier uw afspraak

Angaar

De perfecte betonvloer voor een creatieve hub in Beveren.

De oude hangaar werd omgetoverd tot de ideale ruimte om kantoren, ontmoetingsplek en vergaderzaal in te huisvesten. De vloer in polybeton zorgt voor de ideale ondergrond van de creatieve geesten van maneuver.

De vloer bouwt mee aan de rust van de ruimte. Ze creëert rust en soberheid. De gepolierde betonvloer en combineert mooi met de houten wanden van de keuken en het oude ijzeren smeedwerk die de burelen van elkaar scheiden. Er is gekozen om zonder kleurstoffen te werken en de natuurlijke kleur van het beton te laten schitteren. Het resultaat is een zee van ruimte die makkelijk te onderhouden is.

Ook de treden die de toegang verschaffen tot de Hangaar zijn in gepolierde beton uitgevoerd. Achteraan hebben we een uitsparingen in het terras gelaten die ruimte geven voor plantenbakken.

Woordje van Mario
Projectleider
Omdat de Hangaar met de vloerpas lager lag dan de omliggende woningen, hebben we beslist om de vloerpas op te trekken. Het totale vloerpakket is hierdoor 40cm omhoog gekomen. De dikte van de vloer werd een mooie opportuniteit om kostenefficiënt te gaan isoleren.
Locatie
Beveren
Architect
Studuo
Uitvoeringsdatum
2019
Isolatie Polystereenmortel
288m²
Isolatie XPS
288m²
Vloerafwerking Polybeton
288m²
Wil je meer info over dit project ontvangen?
Bekijk onze aanpak
Ook zin in een samenwerking?
Plan een afspraak