Vloerverwarming

Vloerverwarming biedt een gelijkmatige en efficiënte warmteverdeling door uw hele ruimte, wat zorgt voor een aangenaam en behaaglijk binnenklimaat. In tegenstelling tot traditionele verwarmingssystemen is vloerverwarming onzichtbaar en neemt het geen kostbare ruimte in beslag, waardoor uw interieurdesign ongehinderd blijft. Bovendien is het energiezuiniger en kan het leiden tot lagere stookkosten, wat zowel goed is voor uw portemonnee als voor het milieu.

Ons stappenplan

1.
Dossierstudie
Je krijgt twee aanspreekpunten: een planner en werfleider, die jou begeleiden tijdens het hele traject.
2.
Werfcontrole
Vooraleer we starten met de werken, komt de werfleider langs voor een laatste check.
3.
Uitvoering
We gaan resoluut voor een stipte en precieze uitvoering, inclusief de nodige opvolging en nazorg.
Altijd de juiste temperatuur in elke ruimte
In huis hoeft het niet overal even warm te zijn. De badkamer mag misschien wat warmer, de slaapkamer enkele graden koeler. Via een thermostaat in elke ruimte kan je temperatuur en verbruik afzonderlijk regelen. Het resultaat: een comfortabel binnenklimaat, perfect aangepast aan je leefstijl en het gebruik van je woning.
Kies zelf je warmtebron in functie van je comfort
Het vloerverwarmingssysteem werkt op basis van alle gangbare energiebronnen. Of je nu kiest voor een warmtepomp, gasketel of hybride pomp, voor elke toepassing is er een oplossing, zodat je het hele jaar door geniet van een maximaal klimaatcomfort.
Speel met je vloeropbouw
Bij een ideale vloeropbouw moet je met heel wat zaken rekening houden. Het hart van je systeem is de Kelox-Superior-buis. De diameter daarvan kan perfect aangepast worden aan de eisen van jouw project. Voeg daar een compacte collector aan toe en je krijgt een topcombinatie die voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen.