Een totaalproject? Dat vraagt om een totaalaanpak

Eén agenda
Niemand wacht graag. Jij niet, wij niet, en je koper zeker niet. Stiptheid staat hoog op onze agenda. Jouw planning is ook de onze, zodat de doorlooptijd op de werf tot een minimum beperkt wordt.
Duurzame kwaliteit binnen jouw budget
De vraag naar energie-efficiëntie wordt alleen maar groter, ook bij je koper. Wij streven een gezonde balans na tussen duurzame kwaliteit en een gunstige prijs. Een win-win voor jou en je klant.
Coördinatie zonder zorgen
Een project goed opvolgen kost tijd en moeite. Aangezien Setisol het totale vloerpakket levert, bieden wij ook de mogelijkheid de coördinatie over te nemen. Voor ons is het daily business, voor jou een zorg minder.
“Setisol is in staat om ons te ontzorgen als het gaat over het complete vloerpakket. Ze denken mee over de juiste keuzes en de juiste stappen tijdens het bouwproces. Net als ons is het een familiebedrijf waarbij je rechtstreeks in contact staat met een beslissingsnemer. Die directheid zorgt voor een hogere flexibiliteit en betere resultaten. Het zijn waarden die we zelf ook najagen, vandaar de goede samenwerking.”
— Frédéric Goethals, Goethals Bouwpromotor

Enkele referenties

AZ Delta Roeselare
AZ Maria Middelares Gent
AZ St-Maarten Mechelen
Appartementen Senzafine Kortrijk
Appartementen White Princess Koksijde
Appartementen Viergemeet Beveren
Appartementen Piazza en Square Beveren
Gevangenis Beveren
Museum van Schone Kunsten Antwerpen